Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Här hittar du information om den forskning som bedrivs av högskolans professorer, universitetslektorer, universitetsadjunkter och doktorander.

Prisca Eutionnat

Prisca Eutionnat

Sektionen för textilteknologi

E-post: prisca.eutionnat@hb.se

Rumsnummer: S441

Signatur: preu

Jag arbetar som doktorand inom området textil materialteknik där jag fokuserar på att utveckla smarta textilier med avancerad teknologi.

Jag har arbetat vid Högskolan i Borås sedan september 2017. Innan det arbetade jag som forskningstekniker vid Autoneum (Storbritannien) i "Car Interior Floor team", efter att jag tagit min master i "Technical Textile & Materials" vid ENSAIT (Frankrike).

För närvarande är jag del av forskningsprojektet SMDTex 41: Novel Smart textile vid 3D Printing technology, där undersöker vi grundläggande kunskaper i 3D-printteknik, förbättrar prestandan och karaktäriserar adderade funktioner. Projektet finansieras av EU som en del av SMDTex programme.

Områden

Huvudhandledare

  • Christine Campagne & Aurelie Cayla , ENSAIT (France), Yan Chen & Jinping Guan, University of Soochow (China)