Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Här hittar du information om den forskning som bedrivs av högskolans professorer, universitetslektorer, universitetsadjunkter och doktorander.

Jonas Larsson

Jonas Larsson

Universitetslektor

Sektionen för företagsekonomi och textilt management

Telefonnummer: 033-4354443

Mobilnummer: 0708-294446

E-post: jonas.larsson@hb.se

Rumsnummer: U322

Signatur: JKL

Jag arbetar som lektor inom forskningsområdet Textilt Management med fokus på digitala system för lokal produktion och kundanpassning av kläder och hållbarhet inom sko- och modeindustrin.

Jag har arbetat på Textilhögskolan sedan 2006. Innan dess utbildade jag mig inom maskinteknik vid institutionen Ingenjörshögskolan vid Högskolan i Borås.

För närvarande är jag verksam i ett forskningsprojekt From Roll to Bag (extern länk) som är finansierat via Horizon 2020. Jag arbetar också internationellt med hållbarhetsfrågor inom organisationen Sustainable Apparel Coalition (extern länk).

Avhandlingstitel

Mass Customization of Fashion

Områden