Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

Här hittar du information om den forskning som bedrivs av högskolans 65 professorer, 173 universitetslektorer, 170 universitetsadjunkter och 88 doktorander (mars 2019).

Hana Marcetic

Hana Marcetic

Doktorand

Sektionen för biblioteks- och informationsvetenskap

E-post: hana.marcetic@hb.se

Signatur: HAMA

Hana Marčetić är doktorand och skriver en avhandling om sociala medier och det mänskliga tillståndet. Hana fick sin magisterexamen vid institutionen för informationsvetenskap på Universitetet i Osijek i Kroatien. Hennes intressen inkluderar bland annat identitet i sociala medier, digitalt bevarande och hantering av personlig information.

Innan hon påbörjade sina studier på Bibliotekshögskolan tillbringade hon tre månader på Ljubljana City Library i Slovenien som en del av Erasmus+ praktikprogram. Hon tillbringade ett år med Centre for Scientific Information på Ruđer Bošković Institute i Kroatien, varefter hon arbetade på Zagreb City Libraries som bibliotekarie.

ORCID: orcid.org/0000-0002-3841-0377

Avhandlingstitel

Social media and the human condition

Områden

Forskargrupper

Huvudhandledare