Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

Miljöer, resurser och labb

För att nå forskningsresultat krävs ibland experiment, prover, tester och simuleringar. I högskolans fysiska forskningsmiljöer ingår allt från naturvetenskapliga labb, textila labb, labb inom handel och ett kliniskt träningscentrum. Här finns en mängd och variation av maskiner, instrument och andra resurser.

Dessa miljöer är även till för utbildning och forskarutbildning för att studenter och doktorander på bästa sätt ska kunna ta till sig praktisk kunskap. Här samverkar vi dessutom med parter utanför högskolan som företag, organisationer och offentlig sektor.

Här finns ett urval av webbsidor för dessa miljöer. Tveka inte att ta kontakt om du vill veta mer. Du hittar kontaktuppgifter för de olika miljöerna på respektive sida, och saknar du någon information kan du kontakta kommunikation@hb.se.