Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Leverans

Post- och godsmottagning

Campus och Hållbarhet tar emot leveranser av post och gods under vardagar mellan klockan 08:00-12:00 samt klockan 13:00-16:00, fredagar stänger vi kl.15:00. Avvikande öppettider vid storhelger hittar du under receptionens tider. Var vänlig och respektera att vi ej tar emot gods under lunchtid. Mindre leveranser och bud kan även lämnas i högskolans reception.

Lastpallar och större gods skall alltid levereras via lastbryggan på Järnvägsgatan 10. Max lasthöjd ned till lastbryggan är 3,45 meter. Använd porttelefonen vid infarten för att få kontakt med högskolans reception som öppnar porten och kontaktar tekniker som tar emot godset.

För frågor angående gods och paket skicka e-post till campusservice@hb.se eller kontakta Campus och Hållbarhet via högskolans växel på telefon 033-435 40 00.

Leveransadress för gods och paket

Högskolan i Borås
Järnvägsgatan 10
503 32 Borås

Leveransadress för gods och paket till Textilhögskolan

Högskolan i Borås
Textilhögskolan
Skaraborgsvägen 3D
506 30 Borås