Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Uthyrning av lokaler

Som extern organisation finns möjlighet att hyra högskolans lokaler. Lokaler som finns tillgängliga för uthyrning finns i byggnaderna Balder och Sandgärdet.

Följande lokaler finns tillgängliga för uthyrning:

Bokning av gemensamma lokaler samt utrymmen vid entréerna i Balder och Sandgärdet sker via bokningsformuläret nedan. Vid frågor, kontakta receptionen på e-post: campusservice@hb.se.

Innan du skickar in din bokning, titta gärna närmare på sidan Regler för lokalbokning.

Uthyrning av lokaler

Typ av lokal
Övriga önskemål


Behandling av data *

Behandling av data *

De uppgifter som lämnas kommer att behandlas av den personal vid högskolan som sköter uthyrningen av lokaler. Syftet är att kunna kontakat honom eller henne  vid frågor som rör er bokning. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES och raderas efter att hyrestillfället varit. Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen som sker med stöd av artikel 6.1 (e) i dataskyddsförordningen.

Det är du som fyller i uppgifterna som anvarar för att meddela kontaktpersonen om behandling enligt ovan.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar personuppgifter på hb.se/dataskydd.