Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Lokalbokning Studentkåren 

Om Studentkårens sektioner och föreningar önskar hyra lokal på högskolan önskar vi att ni god tid skickar in en bokningsförfrågan via formuläret nedan. 

Kontakta campusservice@hb.se om ni har frågor eller önskar boka en tid för genomgång av större evenemang, så som mässor och konferenser.

När du bokar matsal eller pentry för sittning gäller följande:

  • Möblerna i lokalen får inte flyttas
  • Justering av belysning är inte tillåtet
  • Ni måste ställa iordning lokalen och plocka undan efter er
  • Om du bokat matsal måste maten beställas från restaurang Balder minst en vecka före utsatt datum
  • Om du bokat ett pentry är det viktigt att du informerar i god tid om eventet genom att sätta upp en lapp i den svarta ramen utanför lokalen där ni hänvisar till alternativt studentpentry till exempel ljusgården

Lokalbokning Studentkåren

Typ av lokalJag önskar boka matsal för sittning (vid matsalsbokning måste du/ni beställa mat från restaurang Balder)Jag önskar boka pentry för sittning (här kan du ta med egen mat)

Behandling av data *

Behandling av data *

De uppgifter som lämnas kommer att behandlas av den personal vid högskolan som sköter uthyrningen av lokaler. Syftet är att kunna kontakat honom eller henne  vid frågor som rör er bokning. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES och raderas efter att hyrestillfället varit. Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen som sker med stöd av artikel 6.1 (e) i dataskyddsförordningen.

Det är du som fyller i uppgifterna som anvarar för att meddela kontaktpersonen om behandling enligt ovan.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar personuppgifter på hb.se/dataskydd.