Huvudmeny

ITSM Borås 2019

För åttonde året i rad arrangerar Högskolan i Borås och itSMF konferensen IT Service Management. I år är temat Service management, ITIL 4 och digital tjänsteinnovation med fokus på att informera, inkludera och inspirera.

Den pågående digitaliseringen kommer att vara den enskilt största förändringsfaktorn i samhället de närmaste tio åren. Den har ökat vikten av effektiva processer för tjänsteleverans samtidigt som den skapar förbättrade möjligheter för digital tjänsteinnovation i samverkan mellan kunder och leverantörer. Årets ITSM-konferens fokuserar på utmaningar i samband med service management och digital tjänsteinnovation utifrån både ett organisatoriskt och tekniskt perspektiv.

Service Management i IT-sektorn syftar till att skapa, förbättra och leverera digitala tjänster och är numera ett naturligt inslag i organisationers tjänsteportföljer. För att bedriva framgångsrik service management tar organisationer ofta stöd i något av de ramverk och modeller som existerar på marknaden. Ett av de mest välkända ramverken är ITIL som är utvecklat av Axelos.

Tidigare i år har Axelos publicerat en ny version av ramverket; ITIL 4 Edition. Vi är därför särskilt glada att erbjuda möjligheten att lära oss mer om ITIL 4 direkt från Akshay Anand (product manager) och Philip Hearsum (ITIL portfolio manager) som är författare av ITIL 4 Edition. Förmiddagen kommer därför att ägnas åt presentationer och interaktiva sessioner kring ITIL 4 och det kommer naturligtvis finnas möjlighet att ställa frågor direkt till Akshay Anand och Philip Hearsum. Under eftermiddagen kommer vi att fokusera på digital tjänsteinnovation; ett område som främst relaterar till aktiviteten design i service management. Eftermiddagspasset inleds med att presentera vad digital innovation innebär, vartefter företaget ByBrick och Högskolan i Borås kommer att ge exempel på hur de arbetar med digital tjänsteinnovation i praktik och teori. Avslutningsvis kommer vi både under för- och eftermiddag att lära oss av varandra genom interaktiva sessioner.

Välkommen!

Datum

Onsdagen den 18 september, 2019

Plats

Högskolan i Borås, Allégatan 1, Borås
Lokal: Vestindien A och B, byggnad U

Se karta

Pris

595 SEK exkl. moms (745 SEK inkl. moms).
Medlemmar i itSMF och dataförening betalar 495 SEK exkl. moms (620 SEK inkl. moms).

I priset ingår lunch och kaffe.

Program

Till konferensprogrammet

Anmälan

Till anmälningsformulär

Sista anmälningsdag är 4 september.

 

Arrangörer

Högskolan i Borås och itSMF

 Logotyper för Högskolan i Borås och itSMF.se