Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Så kan du förstå morgondagens konsument och göra affärer i den cirkulära ekonomin

Efter sex månader av köpstopp, workshops, inspiration och forskning är det nu dags för F/ACT Movement att gå i mål genom att en sista gång samlas i Borås för en avslutande träff den 29 augusti.

Missa inte chansen för dig och ditt företag att delta!
Här får du möjlighet att skaffa dig en större förståelse för morgondagens konsument via föreläsning och mingel och därmed ha större chans att göra lyckade affärer i den cirkulära ekonomin.

Tid: 15.00 - ca 19.30

Program

15.00 – Presentation och samtal om Kairos Futures trendspaning kring hållbara konsumenter med Birgitta Losman, samordnare för hållbar utveckling vid Science Park Borås och Högskolan i Borås

16.00 – F/activisterna delar med sig av erfarenheter från tiden i projektet och de uppdrag de har haft

17.00 – Så gör du affärer i den cirkulära ekonomin anpassat till morgondagens konsument- Workshop med Erik Valvring, processledare vid Science Park Borås

18.30 – Klädswop, mat, mingel och drop-out

Sista anmälningsdag 22 augusti. Obs! Begränsat antal platser

Samtycke

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig i formuläret. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvariga för evenemanget vid högskolan, i syfte att planera och administrera evenemanget, kommunicera med dig, och tillgodose eventuella önskemål om specialkost. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES, och raderas efter evenemanget. Datan i databasen flyttas till Excel där den blir sökbar. Informationen kommer att raderas efter seminariet.