Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

ITSM Logga

ITSM Borås 2015


Konferens IT Service Management Borås 2015 (ITSM Borås 2015)
Tema: Service Management i världsklass
Arrangörer: Högskolan i Borås och itSMF

I dag arbetar en allt mindre andel av de sysselsatta i den direkta industriproduktionen och under det senaste decenniet har vi närmat oss ett tjänstesamhälle. Detta är ingen mindre förändring, det är paradigmskifte för hela IT-sektorn. Ett bra exempel på ett företag som har påbörjat en omvandling till den tjänstebaserade logiken är SKF som idag inte längre bara tillhandahåller kullager - de ”håller världen rullande” genom att erbjuda tjänster. Ett annat exempel är IBM, det hundraåriga företaget, som förvandlats från att använda en affärsmodell som (främst) fokuserade på att sälja datorutrustning och programvara till en affärsmodell som numera bygger på att tillhandahålla tjänster.

Även om många organisationer anser att man redan idag har anammat den tjänstebaserade logiken så finns en hel del kvar att lära och förändra. Idag anser både forskare, företag och kommuner att behovet av mer kunskap om tjänster och dess processer är större än någonsin. Det har till och med blivit en fråga om att överleva i alltmer konkurrensutsatt värld.

ITSM Borås 2015 går under temat ”Service Management i världsklass” där föredragshållare från näringslivet och akademin kommer att presentera olika perspektiv på tjänstetemat och vad som krävs för att möjliggöra värde för både tjänstekonsumenten och tjänsteleverantören. Även om flera presentationer kommer att relateras till och exemplifieras av utmaningar i IT-sektorn så kommer budskapen till stor del att även vara giltiga för andra branscher. Ta därför tillfället i akt att besöka ITSM Borås 2015 och få inspiration till hur din organisation kan få bättre förutsättningar att överleva i ett tjänstedominerat samhälle. Konferensen riktar sig till företag, offentlig sektor och lärosäten.

Välkommen!

Datum

Onsdagen den 30 september, 2015

Plats

Högskolan i Borås, Allégatan 1, Borås,
Lokal: Sparbankssalen, byggnad M, sal M204.

Se karta

Pris

495 SEK exkl. moms (620 SEK inkl. moms). Medlemmar i itSMF betalar 395 SEK exkl. moms (495 SEK inkl. moms). I priset ingår lunch och kaffe.

Anmälan

Anmälan är stängd.

Loggor ITSM