Huvudmeny
delikatessdisk

Lunchseminarium: Hur tänker kunden vid kyldisken? Och hur kommer mataffären att se ut år 2030?


Det är frågor vi diskuterar på nästa lunchseminarium 13 maj som arrangeras av Science Park Borås inom verksamhetsområdet Konsumtion - handel och logistik.

Sinnena är viktiga för kunderna – syn, lukt och hörsel. Det finns många faktorer som påverkar oss kunder både inne i butiken, före och efter köpet av kylda varor.

Vi får besök av Ulla Lindberg, verksam vid RISE Research Institutes of Sweden som i sin avhandling i Resursåtervinning vid Högskolan Borås har studerat kunders köpbeteende.
 
Vi får också träffa Magnus Kroon, Science Park Borås, ansvarig för Köpcentranätverket inom Klimat 2030 som drivit egen ICA-butik och även har en bakgrund inom organisationen Svensk Handel.

Datum: 13 maj Do-tank Center
Tid: Kl. 11:30–13:00
 
Vi vill ha föranmälan från dig som önskar lunchsmörgås.
Du anmäler dig via anmälningsformuläret, senast 10 maj.

Frågor ställs till: birgitta.losman@hb.se, hållbarhetsstrateg på Science Park Borås