Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Exteriörbild på Högskolan i Borås

Nätverksträff om omvärldsanalys

Varmt välkommen till årets upplaga av nätverksträff för oss som arbetar med omvärldsanalys inom universitets- och högskolesektorn. Årets nätverksträff sker på Högskolan i Borås 30-31 augusti. Preliminärt program och mer information om nätverksträffen finner du nedan.

Vänliga hälsningar
Styrgruppen
Torsten Blomkvist, Högskolan i Dalarna
Dan Guttke, Karlstads universitet
Ida Rosengren, Chalmers tekniska högskola
Anders Stenström, Högskolan i Borås

Boende:

Vi har förbokat ett antal rum till ett avtalspris (1123 kr inkl moms) på Scandic Plaza Borås som ligger granne med Högskolan i Borås och bara ca 5 min promenad från centralstationen. Ni bokar själva era rum genom:

Telefon: 033-785 82 01
eller via mejl: borasplaza@scandichotels.com
Uppge bokningskod HOG300817

Bokningarna ska garanteras med ett betalkortsnummer och tillhörande utgångsdatum. Rummen hålls till och med 30 juli. Därefter kan rum bokas i mån av plats. Ni kan om-/avboka rummen kostnadsfritt fram till 1 dag före ankomst. Mer information om hotellet hittar du på nedanstående länk

https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/boras/scandic-plaza-boras

Program

Läs programmet för nätverksträffen.

Anmälan och avgift

Vi ser fram emot din anmälan senast 23 augusti. Du anmäler sig på anmälningssidan.

Hitta hit

Se kartor och parkering