Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Illustration SydVästenpriset

Inbjudan till SydVästenpriset 2019

- för ett hållbart ledarskap

Centrum för välfärdsstudier (CVS) vid Högskolan i Borås utlyser för fjärde året i rad SydVästenpriset för att uppmärksamma och premiera chefer som verkar för ett hållbart och kvalitativt ledarskap inom välfärdsområdet i Västra Götaland. Nu har vi äran att dela ut pris till årets vinnare. Välkommen att delta!

Datum: 25 april
Tid: 09.00-11.00
Lokal: Vestindien B, Textile Fashion Center i Borås

Programmet
09:00-09:40: Vad kan trender av sjukskrivning och personalomsättning bero på?
Föredrag av Lotta Dellve, professor vid Göteborgs universitet, om resultat av analyser av sociala och organisatoriska arbetsförhållanden. Hennes studie sker inom ramen för
Centrum för välfärdsstudier.

09.40-10.00: Kaffepaus

10.00-11.00: Prisutdelning med presentationer av vinnarna

Priset finansieras av Västra Götalandsregionen och består av diplom och en prissumma om totalt 50 000 kr samt en sydväst.

Anmälan
Du anmäler dig senast den 23 april via anmälningsformuläret

Nomineringar
Nomineringsprocessen är avslutad. Läs mer om utlysningen

2018 års vinnare
Clary Hansson, vårdenhetschef vid Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken på Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, och Mats Schönemann, enhetschef på Björkelids äldreboende i Rävlanda, vann SydVästenpriset 2018. Läs mer