Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

Studenter på campus

Informationskväll för dig som vill börja plugga

Undrar du hur det fungerar att plugga på högskola? Har du frågor om vilka utbildningar som finns i Borås? Är du nyfiken på hur campus ser ut från insidan? Välkommen på informationskväll för dig som funderar på studier i höst! 

Under kvällen får du reda på allt du behöver för att söka in till högskolan och vilka utbildningsmöjligheter som finns på Högskolan i Borås. På plats finns också studenter från några olika utbildningsområden, som du kan prata med om hur det är att plugga. För den som vill, avslutas kvällen med en kort rundvandring på campus. 

När: Den 11 mars kl. 17:30-19:00

Var: Sparbankssalen, första våningen i byggnad Sandgärdet 

Program

17:30-18:00 Presentation från Studie- och karriärvägledningen om utbildningarna, ansökningsprocess, behörighet och antagningskrav. 

18:00-18:15 Studentkåren berättar om deras arbete för att skapa ett bra studentliv. 

18:15-18:30 Studenten Adrian berättar om hur det är att vara student på en högskola. 

18:30-19:00 Rundvandring på campus, där du får se bland annat föreläsningssalar, biblioteket, hängytor och restauranger.

18:45-19:15 Rundvandring på campus, där du får se bland annat föreläsningssalar, biblioteket, hängytor och restauranger.