Huvudmeny
Collage

Välkommen till informationsmöte om Masterprogrammet i management av digital handel


Tack för din ansökan!
Vi är mycket glada över att du är intresserad av masterprogrammet i management av digital handel på Högskolan i Borås.

Den 23:e maj är du välkommen till ett informationsmöte om masterprogrammet där du ges möjlighet att ställa frågor om programmet. Vi kommer även ha med några företrädare från näringslivet som kommer ge sin syn på framtidens handel och branschens behov av kompetens. Slutligen ges en kort rundvandring i Handelslabbet - ett testlaboratorium för studier av hur tekniska och digitala lösningar kan designas för att stödja kunder i deras beslut och handlande.

Datum: 23 maj
Tid: 10:00-12:00
Plats: M504 (i samma byggnad som högskolans bibliotek)

Efter informationsmötet har du möjlighet att delta vid ett seminarium med Rusell Belk en amerikansk professor i konsumentbeteende som samma dag besöker Högskolan i Borås.
Titeln på föreläsningen: "Economic Tremors and Earthquakes: Sharing, the Sharing Economy, Crowdfunding, Cryptocurrencies, and DAOs"

Tid: 13:00-15:00
Plats: M410

Anmäl dig senast den 22:e maj.
Läs mer om masterprogrammet på hb.se

Hälsningar
Daniel Hjelmgren, Studierektor

Anmälan till informationsmöte / Registration

Behandling av data*

Informationen i anmälningsformuläret kommer att samlas i en databas som arrangören Kommunikation vid Högskolan i Borås har tillgång till. Syftet är att veta hur många som kommer på eventet för att inte överskrida antal tillåtna personer i lokalen. Datan i databasen flyttas till Excel där den blir sökbar. Informationen kommer att raderas efter seminariet.