Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2008-07-08 10:16

Sommartorsdagarna lockar studenter från hela landet


Mat, mingel och information kombineras när Högskolan i Borås bjuder in blivande studenter i samband med Sommartorsdagarna på Stora Torget. Vid två tillfällen strömmar studenter från hela Sverige till högskolan för att få veta mer om sitt kommande studentliv. På torsdag den 10 juli är det dags för den första träffen.

För andra året i rad passar Högskolan i Borås på att arrangera en informationskväll i samband med de populära Sommartorsdagarna på Stora Torget. Under två kvällar, den 10 juli samt den 17 juli, kommer blivande studenter på informationskvällar för att få veta mer om hur det är att vara student i Borås, innan studierna tar fart till hösten. De kommer att få information från vicerektor, kåren och studievägledning samt få möjlighet att ställa frågor och prata med andra studenter.  

Kvällarna arrangeras för att studenterna ska kännas sig extra välkomna och för att låta dem bekanta sig med högskolan och staden. Efter middagen, som består av en italiensk buffé, kommer studentambassadörer att följa deltagarna till Stora Torget där de kan ta del av den sedvanliga sommartorsdagsunderhållning som Mitt i Borås arrangerar.

Missat att anmäla dig?

Om du har sökt till något av höstens program finns det fortfarande möjlighet att anmäla dig för träffen den 17 juli. Klicka här för mer information och anmälan.

Bild från Stora Torget sommaren 2007

Text: Therese Rosenblad