Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2008-06-05 10:00

Studentkåren uppmärksammar lärarinsatser


Två lärare vid Högskolan i Borås har fått Studentkåren i Borås SiB-blomma för fina insatser för studenterna för att de har påverkat många studenters tillvaro på Högskolan på ett positivt sätt.

Jonas Hanson nominerades av Marcus Gjertz, student på Ingenjörshögskolan.De som har fått blommorna med tillhörande hedersmedlemskap i Studentkåren är Mats Andersson vid Institutionen för pedagogik och Jonas Hanson vid Institutionen Ingenjörshögskolan (nominerad av Marcus Gjertz).
- Detta var helt oväntat och väldigt roligt, säger en mycket glad och överraskad Jonas Hansson.

Motiveringen för Mats Andersson: För ett outsinligt engagemang för sina studenter och för att alltid finnas där för alla studenter och svara på alla frågor, vad det än rör. För en otrolig förmåga att engagera och uppmuntra och få sina studenter att känna sig delaktiga i sin utbildning.

Motivering för Jonas Hanson: För ett villkorslöst engagemang för sina studenter och för att lyckas med att göra tiden i labb till den bästa tiden under hela studietiden.


Bild: Studentkåren i Borås

Solveig Klug