Huvudmeny

2009-08-24 07:50

Premiär för ny blogg för fastighetsmäklare


Ansvarig för fastighetsmäklarprogrammet, universitetsadjunkt och advokat. Nu kan Barney Fyman även titulera sig bloggare. Idag är det premiär för hans blogg som vänder sig till studerande, fastighetsmäklare och övriga som är verksamma inom eller berörs av fastighetsmarknaden.

Idag måndag läggs Fastlex ut som en ny blogg för fastighetsmäklare.

– Det kommer hela tiden nyheter inom juridik som berör fastighetsmäklare. Jag vill skapa en plattform för diskussion för verksamma, fastighetsmäklare, förvaltare och övriga intresserade, säger Barney Fyman som är ansvarig för fastighetsmäklarprogrammet på Högskolan i Borås. Han är även advokat och verksam på Rosengrens Advokatbyrå i Borås och sysslar huvudsakligen med affärsjuridik.

Fokus på hans blogg kommer bland annat att ligga på vad som tagits upp i olika domstolar, avgörande mål, nya lagar och utredningar.

– Det kan vara väldigt tidskrävande att sätta sig in i allt nytt som händer. Jag vill förenkla tillvaron för dem så att de kan hålla sig uppdaterade via min blogg och även diskutera det som sker på marknaden.

Det finns ingen liknande blogg i landet, i alla fall inte som är gratis, tillägger Barney Fyman som hoppas få igång en bra diskussion via sin blogg.

Här hittar du bloggen: http://fastlex.blogspot.com/

Text: Annie Andréasson