Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

2009-08-18 10:19

Så får du drömjobbet


Alla kan inte få drömjobbet. Man måste skapa det. Högskolan i Borås och Drivhuset bjuder onsdagen den 19 augusti på ett passionerat föredrag om entreprenörskap. Kreativitet – ska det vara så jävla svårt…

Teo Härén, den prisbelönta talaren och författaren bakom flera böcker besöker Högskolan i Borås onsdagen den 19 augusti.
– Teo är inspirerande och uppmuntrande. Han vill hjälpa människor att utveckla och förverkliga idéer, säger Annica Ahlholm, projektledare från Drivhuset.

Genom ett intressant föredrag delar han med sig av sina erfarenheter och talar om hur man skapar sitt drömjobb. Studenter och personal är välkomna till att uppleva passionen med Teo Härén.

Du hittar Teo Härén i
Sal: M204
Tid: 16–17.30
Ingen föranmälan.

Fakta om projektet

Föredraget anordnas av Drivhuset inom ramen för E-spridningsprojektet, ett treårigt samarbete med Högskolan i Borås.
– Vi ska stimulera studenter att ta vara på sina idéer med förhoppningen att det leder till affärsverksamhet. Framförallt ska projektet stimulera studenterna i deras studier, menar Staffan Lööf från Högskolan i Borås, styrelsemedlem i Stiftelsen Drivhuset i Borås.

Mer om projektet hittar du på www.boras.drivhuset.se

Text: Patricia Ilin
Foto: Interesting.org