Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2009-12-08 09:33

Gränslöst med Ola Skinnarmo


"Sätter du gränser för vad du tror du kan, så sätter du gränser för vad du kan". Under den rubriken föreläser äventyraren Ola Skinnarmo för högskolans studenter och personal den 9 december. Han har genom åren genomfört ett flertal imponerande expeditioner varav de senaste sommaren 2009.

Nordostpassagen har varit den största utmaningen i Ola Skinnarmos äventyrskarriär och med sitt inspirerande och underhållande sätt tar han med åhörarna på en resa in i äventyrens värld. Med stor träffsäkerhet och humor drar han paralleller från sina olika äventyr till en vardag som alla kan känna igen sig i. Med expeditionerna som utgångspunkt berättar han om möjligheterna att förena flera viljor för att nå gemensamma mål och att leva i harmoni med sig själv och sin omgivning trots tuffa omständigheter.

Missa inte denna spännande föreläsning som äger rum den 9 december. Föreläsningen görs i samarbete med Connect Väst och Corporate Express. 
Tid: 15:00 - 16:30
Plats: Sparbankssalen

En föreläsning för allmänheten sker samma dag i samma lokal kl.19:00. Anmälan sker då via Connect västs webbplats: www.connectvast.se gå in via kalendariet och välj sjuhärad.

Text: Annie Andréasson