Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2009-12-04 11:36

Stort inresse för av Textilhögskolans utbildningar på SACO-mässan


Just nu är Institutionen Textilhögskolan (THS) tillsammans med Institutionen för informations- och biblioteksvetenskap/Bibliotekshögskolan (BHS)på plats i Stockholm på den årliga SACO-mässan. – Vi har fått väldigt mycket besökare och det finns ett stort intresse för våra utbildningar säger, Anneli Bentzlin, studentrekryterare på Textilhögskolan.

Igår öppnade den två dagar långa SACO-mässan i Älvsjö, Stockholm. Med en stickad skylt upphängd i taket utmärker sig THS och BHS.
– Vi har fått många kommentarer om att vi har en fin monter och lyckokakorna går som smör, säger Anneli Bentzlin och fortsätter:

– Det är ungdomar från Stockholm och hela mellansverige som är här med ett stort intresse för samtliga av våra utbildningar.

Att lämna sitt bästa boktips lockade många besökare.Även BHS grepp med att besökarna får lämna sitt bästa boktips, lockar många till montern.

SACO-mässan pågår fram till 4 december kl. 16:00. THS och BHS finns i monter B11:21. 

Se fler bilder från mässan här.

Läs mer om SACO-mässan.

Text: Therese Rosenblad 
Foto: Anneli Bentzlin