Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

2009-05-18 08:00

Festlig release av uppmärksammad bok


Snittarna var uppdukade och vinet upphällt när det var dags för releasen av boken ”Att våga leda i förändring” den 12 maj.

Studentlitteratur, utgivare av boken, och samtliga författare var på plats för att motta gratulationer. Många andra deltog även i festligheterna för att fira att den redan uppmärksammade boken ”Att våga leda i förändring”, äntligen är släppt.

Många ville gratulera författarna och diskutera boken

Margareta Oudhuis forskare vid Centrum för arbetsvetenskap (CAV) har tillsammans med Bertil Rolandsson varit redaktör för boken
 - Det har varit fantastiskt att få vara med i arbetet. Det är en unik bok eftersom vi har blandat teori med verklighet genom att olika företagsledare har gett sitt perspektiv på ledarskap och förtroende, säger Margarata Oudhuis. (Läs mer om boken här)

Humöret var på topp bland författarna
Humöret var på topp bland författarna. Fr.v: Anders Norén, Jerker Bennehall, Heidi Ström, Margareta Oudhuis, Börje Malmström, Bengt Källqvist, Bertil Rolandsson. Sittande: Anders Glemfelt

Text och foto: Therese Rosenblad