Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2009-03-03 16:00

Högskolan satsar på campusvandringar


Snart närmar sig sista ansökningsdag. Många är nyfikna på hur det är att studera på Högskolan i Borås. Därför erbjuder högskolan campusvandringar varje onsdag fram till den 8 april.

Informationsavdelningen och studievägledarna på högskolan håller i rundvandringarna.
– Många som inte haft tid för studier förut eller inte varit intresserade, har nu börjat söka sig till studier. Vi erbjuder campusvandringar för att besvara frågor och mätta nyfikenheten som kan finnas om högskolan. Jag tror på att information kan lösas vid en personlig träff och visning, berättar informationschef Sten Dellby.

Liknande aktiviteter är Textilhögskolans öppet hus som infinner sig varje år och nytt för i år är 5 mars som är till för gymnasister, lärare och prefekter.

Varför campusvandringar?
– Intresset för högskolan ökar ständigt och som arbetsmarknaden ser ut nu är det tillfälle att passa på att studera, fortsätter Sten Dellby.

Vem är de för och varför ska man gå?
– De är till för alla intresserade. Intresserade undrar oftast vad vi i Borås erbjuder för program och kurser, hur lokalerna ser ut, hur det är att studera etc. Vandringen är ett sätt att ge svar på detta, säger Sten Dellby.

Datum: 2009-02-25 – 2009-04-08
Tid: 15:00 – ca 16:00
Plats: Receptionen vid Högskolan i Borås
Övrigt: Besökare bjuds på fika

Har du ingen möjlighet att komma en onsdag, så maila ditt intresse för specialrundtur till: sten.dellby@hb.se

Text: Patricia Ilin
Foto: Patrik Hagborg