Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2010-08-19 18:07

Film: Utbytespersonal välkomnas och provar svensk mat


I och med att det i höst kommer extra många personer från internationella partnerlärosäten till högskolan, väljer högskolan att arrangera ett särskilt välkomnande.

Det handlar om personal från Institut de la Technologie du Cambodge (Kambodja), Gadjah Mada University (Indonesien), National University of Laos (Laos), Asian Institute of Technology (Thailand) samt Ho Chi Minh University of Technology (Vietnam). De flesta kommer husera på Institutionen för Data- och affärsvetenskap och Institutionen Biblioteks- och informationsvetenskap/Bibliotekshögskolan.

Förutom personalen som redan kommit, kommer ett stort antal studenter, främst till Institutionen Ingenjörshögskolan och Institutionen för Data- och affärsvetenskap. Även de kommer via EU:s stipendieprogram, Erasmus Mundus.

Text och film: Kristoffer Lidén