Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

2010-03-05 12:45

Vårens intåg ger sköna vibbar


Missa inte vårens modebilaga i Borås Tidning i morgon lördag. Modebilagan, som är ett årligt samarbete mellan Högskolan i Borås och Borås Tidning, visar upp mycket av den skicklighet och kreativitet som finns bland Textilhögskolans studenter och alumner.

I modebilagan kan du läsa om vårens trender, där några av tipsen handlar om starka accenter, axelvaddar och blandade stilar. Du får även se vad modebloggarna själva bär för outfits i vår och läsa om studenter som vågar ta ut svängarna och visar upp sina kollektioner runt om i världen. Det tittas även närmare på vårens brudmode och funderas kring vad Kronprinsessan egentligen kommer att bära för brudklänning. Ett reportage från årets modevisning på KG52 i Stockholm utlovas också.

Missar du bilagan på lördag finns den att hämta i högskolans entré under måndagen.


Text: Johanna Adamsson