Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2010-11-11 08:00

Full fart på Kunskap & Framtid


I dag klockan 10 slår dörrarna upp för årets Kunskap & Framtid i Göteborg. Högskolan i Borås finns självklart på plats för att möta besökarnas frågor om utbildningar, antagning och allt annat som rör studentlivet i Borås. Genom en storbildsskärm i montern får besökarna också chansen att via sms få svar på sina frågor.

Kunskap & Framtid är en årlig mässa om utbildning och arbete, som äger rum på Svenska Mässan i Göteborg. Mässan som pågår i dagarna tre lockar gymnasieelever och andra intresserade från hela regionen.

Högskolan i Borås i monter C02:22

Högskolan i Borås satsar i år på en 48 kvm stor monter där besökarna får en chans att slå sig ner och prata med de studentambassadörer och studievägledare som bemannar montern.

Under mässdagarna kommer också högskolans institutioner att finnas i montern vid olika tillfällen för att svara på specifika frågor om just deras utbildningar. I montern finns även representanter för Studentkåren i Borås och BoråsBorås. Borås Stad finns också med via storbildsskärmen, där de svarar på frågor om staden och bostadssituationen. Kika på de frågor och svar som kommer upp på skärmen här.

Fakta

Mässan är öppen torsdag kl. 10:00-18:00, fredag och lördag kl. 10:00-16:00. Mer information finns på www.kunskapframtid.se

Text och foto: Johanna Avadahl