Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2011-04-05 08:30

Han ska inge hopp för sjuksköterskor


Den 7 april är det återigen dags för regionens sjuksköterskor att komma till Högskolan i Borås för att inspireras. I år är det föreläsaren Mikael Andersson, författare till boken ”Armlös, benlös men inte hopplös” som står för underhållning och motivation.

Mikael Anderssons föreläsning handlar om varje individs resurser och möjligheter att själv påverka och förändra sitt liv och sin livssituation. Han föreläser om att välja livet, vad det innebär att göra aktiva val och det egna ansvaret.

Det är fjärde året i rad som Institutionen för vårdvetenskap arrangerar en inspirationskväll för regionens sjuksköterskor.
– Vår inspirationskväll har blivit en trevlig tradition och vi är glada att kunna erbjuda denna tankeväckande föreläsning. Vi hoppas att föreläsningen och mingelkvällen ska ge inspiration och underhållning, säger Lotta Dalheim Englund, prefekt vid Institutionen för vårdvetenskap.

Läs mer om Mikael Andersson.

Text: Johanna Avadahl
Foto: Privat