Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

2011-01-17 12:55

Nya studenter på plats på högskolan


Idag är det introduktion för de nya studenter som påbörjar sina studier våren 2011. Blivande sjuksköterskor och förskollärare samlades på högskolan för att få information, hjälp med passerkort och lånekort. Dessutom bjöds de på lunch och lite lekar.

20110117_intro-006

En vecka full av aktiviteter väntar de nya studenterna. Studentkåren som arbetar med introduktionen har bland annat planerat aktiviteter som karaoke, spelkväll och sittning. Hela veckan går ut på att lära känna sina medstudenter, högskolan, studentkåren och omgivningarna. 
- Vi har runt 200 nya studenter på plats idag, berättar studentkårens Martin Otterhall som är ansvarig för introduktionen.
- Idag har de lyssnat på en presentation i Folkan och fått en rundvandring på högskolan. Ikväll ses de som vill här i Rabalder på en spelkväll. 

Text och foto: Jennifer Tydén