Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2011-01-28 12:05

Öppet Hus på Textilhögskolan


Nu till helgen öppnar Textilhögskolan portarna för att visa upp sin verksamhet. Att hålla Öppet Hus i början av året är numera tradition. Då har du möjlighet att få guidad tur och se den avancerade maskinparken, laboratorier, studios samt design- och mönsterateljéer.

Kreativa studenter

Under de två dagarna hålls presentationer av olika textila utbildningar och fristående kurser. På söndagen den 30 januari släpps också ansökningsuppgifterna för modedesignutbildningen och textildesignutbildningen.

– Öppet Hus är ett perfekt tillfälle för den som vill se våra maskinparker, träffa studenter och utbildningsledare, säger Anneli Bentzlin på Textilhögskolan som håller i arrangemanget.

Hon säger att intresset är stort för Öppet Hus. Besökarna brukar vilja få reda på mer om utbildningsutbudet. Runt 500 besökare brukar komma under de två dagarna.

– Jag tycker också att det är viktigt att allmänheten se vilka vi är och få ta del av allt vi gör. Så därför hälsar jag alla välkomna!

Inför hösten 2011 gäller ett särskilt anmälningsförfarande för just de utbildningarna. Läs mer här.

Öppet Hus

Lördagen den 29 januari – söndagen den 30 januari kl. 11:00 - 15.00

Hela programmet finner du här.

Text: Annie Andréasson