Huvudmeny

2012-11-12 09:00

Erfarenheter av hållbart företagande – Gekås och Pulsen delar med sig


Hållbart företagande – vem tjänar på det? Det är rubriken när Högskolan i Borås den 13 november gästas av Boris Lennerhov, VD för Gekås Ullareds och Wigar Bartholdson, VD för Pulsen i Borås. De båda framgångsrika företagarna kommer under kvällen att dela med sig av sina erfarenheter av hållbart företagande. Föreläsningen, som börjar kl. 18:30 och är öppen för allmänheten, avslutas med en paneldebatt.

Karin M Ekström är professor i företagsekonomi med inriktning marknadsföring vid Högskolan i Borås och en av personerna bakom föreläsningsinitiativet.

– Vi vill spegla framgångsrika personer i Västra Götalandsregionen som arbetar långsiktigt. Det är intressant att få höra deras berättelser om hur företagen utvecklats över tid. Vi vill skapa en ökad samverkan mellan samhället och högskolan där vi kan lära av varandra.

Tillsammans med rektor Björn Brorström kommer Karin M Ekström att delta i den paneldiskussion som följer direkt efter föreläsningarna.

Föreläsningen är den första i en serie där högskolan och företagare kommer att mötas och diskutera hållbart företagande i regionen. Föreläsningsserien kommer så småningom att dokumenteras i en bok i högskolans rapportserie Vetenskap för profession.

Boris-och-Wigar

 

 

 

 

 

Boris Lennerhov och Wigar Bartholdson.

Hållbart företagande – vem tjänar på det?
Tid:
Tisdag 13 november kl. 18:30-20:30
Plats: Sparbanksalen, Högskolan i Borås
Moderator: Stefan Eklund, chefredaktör på Borås Tidning.
Fri entré!

För mer information
Karin M Ekström, Tfn: 0706-18 00 82, e-post: KarinM.Ekstrom@hb.se

Text: Ida Borenstein
Foto: BT, Ulf Nilsson