Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2012-07-27 14:26

Välkomna till en färdig våning 3!


Vi känner oss extra duktiga denna fredag då vi stolt vill tala om att vi är klara på våning 3. Dessutom har avdelning 600 kommit på plats.

Avdelning 600 är vår näst största avdelning och innehåller Medicin och Teknik. Den börjar på våning 3 för att fortsätta upp på våning 4.
vn3klar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi är också väldigt stolta över att mellanlagringen på våning 3 därmed är helt tömd och hela dewey-verksamheten är nu förlagd till våning 4. Så har ni några frågor så finns vi där under nästa vecka (V.31).tommellan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men med det sagt så vill vi också påpeka att arbetet ännu inte riktigt är klart. Tre avdelningar återstår: 700 - 799 Konst och fritid, 800 - 899 Litteratur, 900 - 999 Geografi och historia samt vår kurslitteratur och facklitteratur för barn. Men snart är även de på plats.merkvar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text & Foto: Lisa Carlson