Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Detta gäller till terminsslut den 7 juni. Håll dig uppdaterad.

2012-06-04 15:23

Examenshögtid på Institutionen för pedagogik


2012-06-01_ExamenPed_520

I fredags var det dags för studenter på de olika lärarprogrammen och programmet för organisations- och personalutvecklare (OPUS) att få sin examen vid en högtid i Carolikyrkan.

Anhöriga och vänner var samlade för att njuta av högtiden som innehåll tal av ordförande respektive vice ordförande Kårsektionen MoPed, Elin Brinck och Ewa Blomberg, prefekt Lars-Erik Olsson samt musicerande av institutionens egna Jörgen Larsson och Marie Simonsson.

Elin Brinck och Ewa Blomberg önskade studenterna lycka till i framtiden och uppmanade dem att vara förebilder för kommande studenter, både som handledare och i alumninätverk. Lars-Erik Olsson talade om spänningen och kopplingen mellan det akademiska och det praktiska – och hur högskolan gör sitt yttersta för att förbereda studenterna för vad som väntar.

Fler bilder ser du i bildspelet

 

Text och foto: Martin Karlsson