Huvudmeny

2015-01-21 07:30

Medarbetaren: Susann Evertsson


Susann Evertsson arbetar som utbildnings- och forskningsadministratör mot informatiksidan. I hennes jobb ingår att stötta lärare och studenter med bland annat kursregistreringar och tentaresultat. Vi ringde upp mitt i jakten på en nyckel för att ställa tre frågor.

Susann EvertssonVad gör du just nu?

– I och med att jag även är forskningsadministratör så är jag inblandad i spikningar och disputationer. Till veckan ska Håkan Alm spika och hans avhandling ska in i vår monter – så just nu letar jag faktiskt efter en nyckel! Det är blandade arbetsuppgifter som administratör, det kan man säga.

Vad ser du fram emot 2015?

– Jag ser fram emot att organisationen ska sätta sig lite mer. Jag började arbeta här hösten 2013 och sedan dess har det hänt mycket nytt hela tiden, så det vore skönt att landa lite i det nya nu. Och dessutom har jag fått ett nytt uppdrag som sekreterare i Utbildningsutskottet, det ser jag fram emot.

Vad gör du när du inte arbetar?

– Då tränar jag och är med min familj som delar mitt intresse av träning. Jag springer, cyklar - racer och mountainbike, jag simmar och jag åker skidor både längd och utför. I går var jag på ett yogapass och på torsdag ska jag på spinning med sonen så det är fullt upp. Jag är uppväxt i orienterarfamilj och har alltid hållit på med idrott, det är himla kul tycker jag.

 


 

I varje nummer av A3:s nyhetsbrev träffar vi en av våra medarbetare inom akademin. Tanken är att det ska vara lättsamt och att vi ska lära känna varandra lite bättre. Artikeln publiceras också här på webben för anställda på A3.

Text: Rebecca Lindholm