Huvudmeny

2016-04-08 07:10

Redaktören säger hej!


Hej! Mitt namn är Rebecca Lindholm och jag är ny kommunikatör på A2 sedan några veckor tillbaka och tillika redaktör för A2:s interna nyhetsbrev Nutid och framtid.

Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden och tar upp stort och smått inom vår akademi. Jag ser det som ett av flera viktiga forum för internkommunikation, ett sätt att hålla oss uppdaterade om vad som händer. Men för att det ska läsas gäller det att det är relevant och det är där ni kommer in i bilden. Vad vill ni läsa om? Vilken typ av information saknar ni idag? Alla tips mottages tacksamt!  

Som kommunikatör ansvarar jag för intern och extern kommunikation på akademin. Jag kan hjälpa till med allt från textbearbetning och trycksaker till pressmeddelanden och kommunikationsplaner. Viktigt att poängtera är att jag är ingången för kommunikationsjobb på A2, men därmed inte sagt att jag utför allt. Ibland tar jag hjälp av mina kollegor på Kommunikation.  

Rebecca Lindholm och Fredrik Karlsson

Webbredaktören Fredrik Karlsson är ett väldigt bra exempel på det. En dag i veckan, på onsdagar, sitter han i mitt och Ingela Höglunds kontor i E735 och arbetar med webbfrågor. Fredrik delar sin tjänst och är webbredaktör mot alla tre akademierna på högskolan. Jag är glad att jag får ta del av hans expertis – tillsammans är vi kommunikationsteamet på A2.

Om vi inte redan har träffats hoppas jag att vi gör det snart. Ni hittar mig i rum E735, välkommen förbi! 

Vänligen
Rebecca Lindholm