Huvudmeny
Studenter och utställare samtalar på STARK-dagen

Arbetsmarknadsdagarna STARK

STARK är Högskolan i Borås arbetsmarknadsmässa, där du och din organisation får chansen att träffa våra studenter. Söker du nya medarbetare? Har du ett utvecklingsprojekt som skulle kunna genomföras som exjobb av en student? På STARK-mässan har du möjlighet att visa upp din organisation och vad ni har att erbjuda högskolans studenter.

Välkommen att delta som utställare på STARK och ta tillvara på ett ypperligt tillfälle att marknadsföra din organisation mot studenter och personal på Högskolan i Borås. STARK har årligen ett 100-tal utställare och besöks av studenter från högskolans områden inom administration, bibliotek och information, ekonomi, HR och personal, informationsteknologi (IT), pedagogik, teknik, textil och mode, vård och webb.

Nästa STARK-mässa planeras att arrangeras sista onsdagen och torsdagen i januari, 30-31 januari 2019. Mer information kommer i samband med att anmälningsformuläret öppnar i början på september. Önskar du få en inbjudan till STARK? Skicka då ett mejl till stark@hb.se.