Huvudmeny
EXIT17

2017-03-02 15:40

Textilhögskolans examensutställning EXIT 31 maj 2017


EXIT 2017 går av stapeln onsdagen den 31 maj på Textile Fashion Center i Borås. Samtliga avgångsstudenter från Textilhögskolan vid Högskolan i Borås visar smakprov på sina färdigheter – det blir modevisning, utställningar och presentationer. Du kommer också få ta del av projekt med smakprov på framtida innovationer.

Under Textilhögskolans examensutställning EXIT17 visas arbeten upp från följande utbildningar:

Kandidatnivå

Butikschef med inriktning mot textil och mode, Designtekniker, Modedesign, Textildesign, Textilekonom, Textilingenjör, Textil produktutveckling och entreprenörskap.

Masternivå

Konstnärlig masterutbildning i mode- och textildesign, Master och magisterutbildning i Fashion Management, Master- och magisterutbildning i styrning av textila värdekedjor, Master- och magisterutbildning i textilteknik.

Efter 31 maj går det att se Textildesignutbildningens utställning på Textilmuseet i Textile Fashion Center t.o.m. 19 juni 2017. Därefter flyttar utställningen till London och mässan New Designers.

Modedesignstudenterna kommer som vanligt även att visa sina examenskollektioner under modeveckorna i Stockholm och London. 

Se designstudenternas examensarbeten från förra året på exit16.se

Text: Elisabeth Eliason