Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Bild på mjölkkanna, socker, te och bullar

Lunch och fika

Som student på högskolan kan du välja att ta med egen mat eller äta lunch och fika på någon av campus restauranger. Du hittar studentpentryn och restauranger i alla byggnader på campus.

Som student har du möjlighet att värma medhavd mat på följande platser:

  • Balder plan 3, B-korridoren
  • Balder plan 6, E-korridoren
  • Sandgärdet plan 2 (entréplan), Studentloungen utanför Biblioteket
  • Sandgärdet plan 3, Ljusgården
  • Textile Fashion Center (TFC) plan 4, T406

Restauranger och caféer

Röda och gröna matsalen

Röda matsalen och Gröna matsalen hittar du i i högskolans huvudbyggnad Balder. Lunch- och kaffekuponger finns att köpa. Matsedel och mer information (extern länk).

Sandgärdcaféet

Det finns ett café i byggnaden Sandgärdet. Här fungerar samma lunch- och kaffekuponger som i Röda matsalen och Gröna matsalen, du kan även köpa dem på plats i caféet. Matsedel och mer information (extern länk).

The Food Company

The Food Company heter restaurangen som ligger i Textile Fashion Center, där Textilhögskolan ligger. Här kan du få mer information och läsa aktuell matsedel (extern länk).

The Wine & Coffee Company

The Wine & Coffee Company heter fiket som ligger i Textile Fashion Center, där Textilhögskolan ligger. Här kan du få mer information om öppettider och utbud (extern länk).