Huvudmeny
Mingelbild från STARK-mässan

STARK 2019

Arbetsmarknadsmässan STARK 2019 planeras att arrangeras sista onsdagen och torsdagen, 30-31 januari 2019. Mässan är ett bra tillfälle för dig som student att träffa möjliga framtida arbetsgivare, och de vill gärna träffa dig. På STARK kan du prata med utställarna om möjligheten till extrajobb, anställning efter studierna eller möjligheten till en miljö för uppsatsskrivande. Mässan är till för både dig som precis har påbörjat dina studier likaväl dig som läser sista året.

Vad söker du?


Datum:
30-31 januari 2019

Tid: kl. 10:00-15:00

Plats: Balder och Sandgärdet

Utställarna består av aktörer inom offentliga och privata sektorn samt intresseorganisationer som alla känner att de har något att erbjuda Högskolan i Borås studenter. Det kan exempelvis röra sig om jobb efter avslutade studier, jobb vid sidan av studierna, sommarjobb, eller en miljö för uppsatsskrivande. 

Osäker på vart du ska börja?

För att du som student ska kunna ta tillvara på STARK på bästa sätt erbjuder Karriärservice  en serie workshops där du bland annat kan få hjälp med ditt CV eller tips om vad du kan tänka på när du pratar med utställare.

Läs mer om Karriärservices aktiviteter

Frågor om STARK

Har du en fråga eller fundering om STARK, skicka ett mejl till stark@hb.se.