Huvudmeny

Examenshögtider och utställningar

Här finns samlad information om examenshögtider och utställningar på högskolan. Vissa delar är öppna för allmänheten, mer information finns under respektive rubrik.

Akademin för textil, teknik och ekonomi

Textilstudenter

Textilhögskolans stora examensutställning EXIT18 äger rum den 1 juni med start kl. 12:00. Mer information om EXIT18 finns här.

Textilhögskolans examenshögtid firas 1 juni, kl.10:00 i Caroli kyrkan, därefter blir det fika i Textile Fashion Center. (Anmälan är nu stängd).

Ekonomstudenter

Civilekonomerna har presentationsseminarium den 1 juni, kl.13:00-16:00, därefter är det posterutställning mellan kl.16:00-17:00. Plats: Vardagsrummet, Högskolan i Borås   Utställningen är öppen för allmänheten.

Ingenjör- och teknikerstudenter

Högskoleingenjörerna och teknikerstudenterna inleder examenshögtiden 1 juni med en posterutställning av sina examensarbeten, kl. 15:00, följt av examenshögtid kl. 15:45 i Caroli kyrkan. Ingen föranmälan krävs. 

Mer information till studenter som ska delta i posterutställningen.

Akademin för vård, arbetsliv och välfärd

OPUS-studenter (Organisations- och personalutvecklare i samhället)

Studenterna på OPUS firar examenshögtid den 1 juni, kl.13:00-15:00 i Sparbankssalen, M204, tillsammans med inbjudna gäster.

Sjuksköterskestudenter

Sjuksköterskorna firar examenhögtid den 1 juni, kl.14:00 i Gustav Adolfs kyrka tillsammans med lärare och närstående. 

Akademin för bibliotek, information, pedagogik och IT

Förskollärar- och lärarstudenter

Förskollärar- och lärarstudenterna firar examenshögtid den 1 juni, kl.10:30 i Gustav Adolfs kyrka med inbjudna gäster. Anmäl dig här senast den 27 maj.

Bibliotekarie- och webbredaktörsstudenter

Studenter vid bibliotekarie- och webbredaktörsutbildningarna firar avslutningshögtid kl. 12:00 den 1 juni, tillsammans med lärar och inbjudna gäster. Anmäl dig här senast den 28 maj.

IT-studenter

 

Fredag den 1 juni genomförs en gemensam avslutning kl 13:15-15:00 för våra avgångsstudenter på Dataekonom-, Systemarkitektur- och Systemvetarutbildningarna.
Avslutningen inleds i sal M401 med några ord från sektionschef och sedan följer ett avslutningstal till studenterna av Niklas Hedin, VD för Centiro Solutions.
Därefter blir det mingel i Ljusgården med tårta och kaffe/dricka. Alla studenter som läser sista året på de berörda utbildningarna är välkomna!