Huvudmeny
Bubblor med växter

Hållbar Student

Välkommen till sidan för studentgruppen Hållbar Student. Vi arbetar för att sprida medvetenhet kring miljö- och hållbarhetsfrågor på Högskolan i Borås.

Hållbar student är en studentorganisation med ett särskilt syfte – att driva en hållbar utveckling på vårt campus. Vi vill hålla ett gott samarbete mellan den svenska synen på hållbarhet tillsammans med internationella. Därför har vi valt diversifierade grupper med studenter från alla linjer, svenska eller internationella studenter, alla är välkomna.

Hållbar student är ett utskott under Studentkåren i Borås och är representerad av en ordförande som koordinerar alla arbetsuppgifterna. Vi arbetar tätt ihop med Avdelningen Campus och hållbarhet på Högskolan för att hitta de rätta utmaningarna och hur vi ska tackla dem tillsammans.

Möten och evenemang

Varannan vecka har vi möte för att planera olika evenemang och aktiviteter för studenter såsom anställda på Högskolan i Borås. Vi strävar efter att samarbeta med andra högskolor och andra samarbetspartners runt om i Sverige genom att delta på konferenser kring hållbarhet.

Kontakta oss

Om vi har fångar ditt intresse är du mer än välkommen att höra av dig till oss via våra kanaler på antingen sociala medier eller via e-mail. Hoppa gärna in ett av våra möten för att se själv!

Vi ser fram emot att höra från dig. Hållbar Student – Borås Students for Sustainability

Kontakta oss via mejl: hallbarstudentboras@gmail.com

Hållbar student på Facebook

Hållbar student på Instagram