Huvudmeny
Bubblor med växter

Hållbar Student

Välkommen till sidan för Hållbar Student! Vi arbetar för att sprida medvetenhet kring miljö- och hållbarhetsfrågor på Högskolan i Borås.

Vi på Hållbar student har ett särskilt syfte – att driva en hållbar utveckling på vårt campus. Vi vill hålla ett gott samarbete mellan den svenska synen på hållbarhet tillsammans med internationella. Därför har Hållbar student valt diversifierade grupper med studenter från alla linjer. Alla är välkomna, både svenska och internationella studenter.

Hållbar student är ett utskott under Studentkåren i Borås och är representerad av en ordförande som koordinerar alla arbetsuppgifter. Vi arbetar tätt ihop med Avdelningen Campus och hållbarhet på högskolan för att hitta de rätta utmaningarna och hur vi ska tackla dem tillsammans.

Möten och evenemang

Varannan vecka har Hållbart student möte för att planera olika evenemang och aktiviteter för studenter såsom anställda på Högskolan i Borås. Hållbar student strävar efter att samarbeta med andra högskolor och andra samarbetspartners runt om i Sverige genom att delta på konferenser kring hållbarhet.

Kontakta oss

Om vi har fångat ditt intresse är du mer än välkommen att höra av dig till oss via våra kanaler på antingen sociala medier eller via e-mail. Hoppa gärna in på ett av våra möten för att själv se vad vi gör!

Vi ser fram emot att höra från dig! / Hållbar Student – Borås Students for Sustainability

Kontakta oss via mejl: hallbarstudentboras@gmail.com

Hållbar student på Facebook

Hållbar student på Instagram