Huvudmeny

Det ansvarsfulla modeföretaget

7,5 hp, deltid 25% – distans

Välkommen till kursen Det ansvarsfulla modeföretaget, 7,5 hp. Tanken med kursen är att ge en inblick i begreppet hållbart mode samt att inspirera till kreativa lösningar och utveckling av ideer och förbättringar inom området.

Kursstart

Kursen pågår 27 januari - 6 juni 2014. Kursen genomförs på distans i kombination med träffar på plats i Borås. Allt kursmaterial, schema, kommunikation med kursansvarig och övriga kursdeltagare görs via lärplattformen PingPong. När du registrat dig på kursen får du inloggningsuppgifter och kan logga in när kursen startar.

Observera att det är obligatoriskt att delta på två av de tre fysiska träffarna i Borås. Omfattande information, referenser och diskussioner är ämnade för dessa träffar och uteblir man från dem kan det bli svårt att genomföra det egna arbetet. Om du uteblir från en träff finns en ersättningsuppgift som motsvarar åtta timmars aktivt arbete. Mer information om detaljerna kring denna finns under fliken "Komplettering för närvaro på seminarierna" i PingPong.

Schema

Schema för kursen. Obs! Skriv inte ut schemat eftersom det kan förändras efterhand. Gå hellre tillbaka till länken för att få den senaste uppdaterade versionen.

Information om kurslitteratur hittar du i kursplanen under rubriken "Dokument" nedan.

Kursinformation

Termin: VT 2014
Kurskod: SAM011
Typ av kurs: Fristående
Studietakt: deltid 25%
Studietid: Övrig tid
Studieort: Borås – distans
Studieperiod: 2014-01-27 - 2014-06-08

Kontakt

Kursen ges vid Institutionen Textilhögskolan.
För kursspecifika frågor, kontakta akademin via:
E-post: ths@hb.se.
Telefon: 033-435 401h - telefontid varje vardag kl 10:00-12:00.

Studievägledningen
För övriga frågor, kontakta Studentexpeditionen

Dokument

Kursplan och litteraturlista (pdf)