Huvudmeny

Informationspass om MFS-stipendium

Är du intresserad av Minor Field Studies? Kom och lyssna på vad stipendieprogrammet innebär och om hur just du kan ansöka. Vi bjuder på lunchmacka.

Tid: Tisdag 9 oktober, kl.12:00-13:00
Plats: M401

Anmäl dig senast fredag 28 september, kl. 15:00. (Missar du att anmäla dig i tid är du välkommen ändå, men vi har inte hunnit beställa en lunchmacka till dig.)

Anmälan till informationspass - MFS

Samtycke

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv i formuläret. Uppgifterna kommer att behandlas av internationella koord­inatorer vid högskolan, i syfte att planera och administrera evenemanget, komm­unicera med, och tillgodose eventuella önskemål om specialkost. Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES, och raderas efter evenemanget.

Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke).

Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Genom att skicka in denna anmälan samtycker du till att Högskolan i Borås samlar in och behandlar dina uppgifter enligt ovan.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har på högskolans webbplats, http://www.hb.se/dataskydd