Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Lösenord

Lösenord och studentidentitet

Har du glömt ditt lösenord eller användar-ID för ditt studentkonto? Här hittar du information om hur du som student byter lösenord och tar reda på ditt användarnamn för att få tillgång till de system du använder vid dina studier på högskolan.

Som student får du med ditt användarnamn och lösenord tillgång till de system du använder vid dina studier på högskolan samt för att logga in på högskolans datorer.

Har du glömt lösenord?

Har du glömt lösenord eller vill byta ditt lösenord för ditt studentkonto? Du byter ditt lösenord för ditt studentkonto under: selfservice.hb.se.

Där kan du verifiera din identitet med exempelvis inloggning via antagning.se, via inloggning från annat universitet och högskola eller via en pinkod som skickas till din mobil.

Har du glömt ditt användar-ID?

För att logga in på ditt studentkonto använder du ett användar-ID som användarnamn när du ska logga in (sXXXXX). Ditt användar-ID skickas ut till dig via e-post när kontot skapas.

Har du glömt ditt användar-ID för ditt studentkonto får du reda på det genom att logga in under: selfservice.hb.se.

Fortfarande inloggningsproblem?

Kontakta IT

E-post: it@hb.se
Telefon: 033-435 46 90