Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Med anledning av rekommendationerna från regeringen har Högskolan i Borås ställt om till undervisning på distans, så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Äng och vatten

Studentpräst

Johanna Fridäng heter jag och är studentpräst. Som studentpräst finns jag här för er studenter och medarbetare.  

OBS! Eftersom högskolan har gått in i gult läge med anledning av Coronaviruset så kommer studentprästen inte att kunna erbjuda samtal eller besök på studenthälsan. Tanken med gult läge är att fysisk kontakt ska minimeras. Detta innebär konkret att redan bokade besök till studentpräst kommer att ske via telefon istället. Andakten på tisdagar är också inställd. 

Till mig kan du komma oavsett din religiösa tillhörighet eller om du inte har en tro. Vad kan du prata med mig om? Vi kan prata om precis vad du vill, alltifrån utbildning, drömmar och mål i livet, till relationer, tro och tvivel. Eller så kan vi vara tysta en stund och bara vara. Hör gärna av dig.

Vill du boka tid för samtal så mejla eller ring gärna. 

Vill du få kontakt med en representant för ett annat trossamfund/religion än Svenska Kyrkans, så hjälper jag gärna till.

Stilla rum

På högskolan finns Stilla rum där du kan få en stund av ro mellan föreläsningar, studier och arbete. För närvarande pågår en flytt av Stilla rummet, så det hålls stängt tills vidare. 

 

Kontakt

Johanna Fridäng, studentpräst

 

Johanna Fridäng, studentpräst
Telefonnummer: 033-435 40 41 / 0705-15 94 91
Rumsnummer: L529
E-post: johanna.fridang@hb.se