Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Uppdragsutbildning

Textilhögskolan samverkar kontinuerligt med professionen och hjälper företag och organisationer med kompetenshöjning genom uppdragsutbildningar och föreläsningar. Tillsammans med ditt företag eller organisation skräddarsyr vi kurser eller föreläsningar utifrån dina önskemål och behov. Det kan handla om allt från enstaka föreläsningar till en större kurs under en längre period. Vi kan även komma till er arbetsplats men för att få tillgång till Textilhögskolans unika maskinpark och laboratorier förläggs de flesta uppdragsutbildningar på plats i Borås.

Vanligt förekommande uppdragsutbildningar som ges till företag och organisationer är bland annat textilt material, trikåteknik, väveriteknik, konfektion och mönsterkonstruktion, färgeri och beredning, textiltryck samt kurser och föreläsningar inom hållbar utveckling. 

Kontakt

Vill du veta mer om uppdragsutbildning och diskutera ditt företags önskemål och behov? Hör av dig till oss!

Gunnar Wramsby, gunnar.wramsby@hb.se