Huvudmeny

Med anledning av coronaviruset: Högskolan i Borås har förlängt gul nivå till och med 8 november. Gul nivå innebär att verksamheten fortgår men att fysisk kontakt ska minimeras så långt det är möjligt. Undervisningen sker på distans så långt det är möjligt. Håll dig uppdaterad.

Kontakta studie- och karriärvägledningen

Du som ska söka till högskolan och har frågor och funderingar kring dina framtida val kan boka ett fördjupat vägledningssamtal eller ett möte för mer information med studie- och karriärvägledningen.

För att boka en tid för samtal använder du forumläret nedan. 

OBS! Med anledning av coronaviruset tar vi tillsvidare inte emot besök här på högskolan utan hänvisar till telefon och e-post för studie- och karriärvägledning.

Om du endast har frågor och inte ska boka tid för samtal kontaktar du oss via e-post eller telefon. 

OBS! Fredagen den 22 maj är vi inte på plats pga av inarbetad dag och har inte någon telefontid.

Telefontid

Vi har telefontid kl.10.00-12.00 måndag till fredag. Du når oss då på telefon nr 033-435 4015.

Epost

studievagledning@hb.se

Boka tid

Här kan du skicka in önskemål om att boka enskilt samtal med studie- och karriärvägledare. Du kan boka samtal där vi träffas på kontoret och har samtalet där eller så kan du boka ett telefonsamtal där vi via telefon diskuterar dina frågor. Du kan också boka ett samtal "walk and talk" då vi samtidigt går en promenad och utför samtalet utomhus, då träffas vi vid entrén från Allégatan 1.

Jag vill att mötet ska ske utifrån följande alternativ:*Samtycke

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv. Uppgifterna kommer att behandlas av studie- och karriärvägledarna i syfte att planera och administrera och kommunicera med dig.

Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES, och raderas efter evenemanget. Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke).

Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.