Huvudmeny

Kontakta studie- och karriärvägledningen

Du som ska söka till högskolan och har frågor och funderingar kring dina framtida val kan boka ett fördjupat vägledningssamtal eller ett möte för mer information med studie- och karriärvägledningen.

För att boka en tid för samtal använder du forumläret nedan. 

Om du endast har frågor och inte ska boka tid för samtal kontaktar du oss via e-post eller telefon. 

Telefontid

Vi har telefontid kl.10.00-12.00 måndag till fredag. Du når oss då på telefon nr 033-435 4015.

Epost

studievagledning@hb.se

Boka tid

Här kan du skicka in önskemål om att boka enskilt samtal med den allmänna studievägledningen. Du kan boka samtal där vi träffas på kontoret och har samtalet där eller så kan du boka ett telefonsamtal där vi via telefon diskuterar dina frågor. Du kan också boka ett samtal "walk and talk" då vi samtidigt går en promenad och utför samtalet utomhus, då träffas vi vid entrén från Allégatan 1.

Jag vill att mötet ska ske utifrån följande alternativ:*Samtycke

Vi behöver ditt samtycke till att behandla de uppgifter som du lämnar om dig själv. Uppgifterna kommer att behandlas av studie- och karriärvägledarna i syfte att planera och administrera och kommunicera med dig.

Uppgifterna kommer att lagras inom EU/EES, och raderas efter evenemanget. Högskolan i Borås är personuppgiftsansvarig för behandlingen, som sker med stöd av artikel 6.1 (a) i dataskyddsförordningen (samtycke).

Det är helt frivilligt att lämna samtycke, och du kan när som helst ta tillbaka ett lämnat samtycke.

Läs mer om hur Högskolan i Borås behandlar dina uppgifter och vilka rättigheter du har.