Varbergs Stadshotell

Utvecklingsdagar 2017

Samtlig personal vid akademin är välkommen, inklusive medarbetare som tillhör Verksamhetsstöd (medarbetare tillhörande Verksamhetsstöd måste dock stämma av med sina respektive chefer).

Anmäl dig nedan senast 2 juni.

Kort om Varbergs Stadshotell och Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa har anor från 1902 och är en av Sveriges främsta konferens- och rekreationsanläggningar. Här blandas stämningsfylld sekelskiftesatmosfär med den senaste tekniken och tusenåriga influenser från österlandet. Här kan du bo och äta förstklassigt, konferera i lugn och ro samt finna harmoni. Varbergs Stadshotell & Asia Spa ligger vid torget mitt i Varberg och utanför entrén väntar ett rikt utbud av kultur och shopping. Varje onsdag och lördag är det torghandel, året om. Till havet är det bara en kort promenad och att gå runt fästningen är fascinerande både i strålande sommarsol eller i full höststorm.

Läs mer på: varbergsstadshotell.com/

För de som vill nyttja Asia Spa finns möjlighet att göra det under konferensvistelsen till en kostnad av 295 kronor. Mer detaljerad information om detta kommer.

Transport

Vi reser tillsammans med förbeställda bussar. Om du behöver ta sig till och från konferenscentret på annat sätt står du för kostnaden själv.

Avresa 17 augusti

  • Borås, högskolans entré kl. 08:00
  • Göteborg, Delsjömotet kl. 08:50

Vid ankomst till Varberg cirka kl. 09:45 serveras kaffe och smörgås.

Hemresa 18 augusti

  • Åter Borås, högskolans entré ca kl. 16:00
  • Åter Göteborg, Delsjömotet ca kl. 16:00

Övernattning

Vänligen stäm av med önskad rumskompis innan du anmäler dig i formuläret nedan. Om du inte hittar någon rumskompis kan vi hjälpa till.

Information om utvecklingsdagarnas innehåll kommer senare.

Vid frågor, kontakta Eva-Lotta Lidén, 0733-95 95 01 eller eva-lotta.andersson_liden@hb.se

Välkommen!

Anmälan är stängd