Hej medarbetare! Erik Norving

I varje nummer av VS Nyhetsbrev presenterar vi en medarbetare på Verksamhetsstöd. Den här gången får vi träffa Erik Norving som arbetar som medieproducent på avdelningen Kommunikation.

Vad arbetar du med?

– Jag jobbar för hela högskolan. Som medieproducent har jag ett brett uppdrag där jag gör allt ifrån studentintervjuer, till inslag för högskolans sociala medier och filmer om högskolans forskning.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Det roligaste är variationen, och att jag får möta många delar av högskolan. Ena dagen tar jag fram film åt forskare, en annan dag genomför jag studentintervjuer eller filmar något av alla event som genomförs på högskolan.

Vad är den största utmaningen för dig i ditt arbete?

– Den största utmaningen är att kunna kommunicera ett visuellt budskap som är tydligt och lätt att ta till sig. 

Har du några storslagna planer för din sommar?

– Jag har inga överdådiga planer utan kommer att umgås med min familj. Kanske åka på en familjesemester eller bara vara ute i trädgården och spela fotboll med mina pojkar. Får jag lite ”egentid” kommer jag med största sannolikhet att befinna mig på en fotbollsarena någonstans i Sverige och heja fram Elfsborg.

Vad är ditt bästa sommartips?

– Jag tycker inte att man ska stressa under sommarmånaderna. Jag kan rekommendera alla att ta en siesta då och då, det gör själen gott! Det är också viktigt att smörja in sig med solskyddsfaktor.

Text: Jonas Sehlin
Foto: Ida Danell