Utbildning i Canvas

Enheten för högskolepedagogisk utveckling och forskning (HUF) erbjuder hösten 2022 och våren 2023 ett grundutbildningspass i Canvas.

Grundutbildning

Grundutbildningen syftar till att ge alla lärare baskunskaper i lärplattformen Canvas vad gäller dess uppbyggnad och funktioner. 

Lärare är Ramon Garrote, universitetslektor vid Enheten för högskolepedagogisk utveckling och forskning (HUF).

Föranmälan krävs i formuläret längst ner på den här webbsidan. Du måste anmäla dig senast tre dagar innan önskat tillfälle.

Datum för hösten 2022: 15/11, 29/11, 13/12

Datum för våren 2023: 17/1, 31/1, 21/2, 7/3, 28/3, 18/4, 9/5

Tid: 09:00–12:00

Samtliga tillfällen kommer att ges via ZOOM (högskolans videokonferenssystem)

Plats: Zoom-länk skickas ut till anmälda innan respektive tillfälle.

Alla lärare kan också redan nu logga in i Canvas. Om du önskar en så kallad testkurs att börja laborera med, kontakta supporten: canvas@hb.se

Du kan också ta del av utbildningsmaterialet Lär dig Canvas som finns i Canvas, som med guider och filmer beskriver många av Canvas funktioner. Saknar du access till kursytan kan du lägga till dig som deltagare.

Coachning/rådgivning
Du kan också delta i coachning/rådgivning i digitala verktyg, vilket även inkluderar Canvas. Mer information och kontaktuppgifter finns på sidan för coachning och pedagogisk rådgivning för lärare.

Anmälningsformulär för utbildningspass

Anmäl dig till ett grundutbildningspass alternativt utbildning med särskild tema i formuläret.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Datum *

Behandling av personuppgifter: Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna kontakta dig inför utbildningen. Uppgifterna kommer att behandlas av ansvarig för utbildningen och raderas när utbildningen är genomförd.