Digital sals- och hemtentamen i WISEflow

Dessa olika tentamensvarianter finns på licensen:

FLOWmulti: en interaktiv tentamen (låst eller öppen browser)
FLOWlock: textbaserad tentamen (låst browser)
FLOWassign: filbaserad hemtentamen (öppen browser)
FLOWcombine: flera tentamensdelar efter varandra 

I formuläret nedan beställer kursansvarig digital tentamen som enligt överenskommelse ska ges i WISEflow. Observera att bokningen ska ses som ett önskemål om det gäller tentamen på plats på campus. Detta på grund av att det finns ett begränsat antal skrivplatser för salstentamen, med utbyggt wifi och med el vid varje skrivplats.

Som kursansvarig ska du informera studenterna om att digital salstentamen kommer att genomföras, om den kommer ges som salstentamen eller på distans och att de vid salstentamen ska ta med egen dator alternativt boka lånedator om de inte har en egen bärbar dator.
Vid första tentamenstillfället i WISEflow för en studentgrupp, så kommer WISEflowadministratör/-er från Studentcentrum ett par veckor innan tentamenstillfället att komma och informera (efter överenskommelse med läraren) om hur det går till att tentera i WISEflow och för att svara på frågor om förberedelse av datorer.

Har du som anställd frågor kring detta så är du välkommen att mejla oss på digitalsalstentamen@hb.se.

Är du som lärare intresserad av att få veta mer om hur det går till att använda WISEflow som digitalt tentamenssystem så är du också välkommen att anmäla dig till en av de workshops som PUF anordnar.

Drop-in

Du är också välkommen att ställa frågor om WISEflow på drop-in kl 14:00-15:00 på torsdagar vid studenttorget på B3, Balder
OBS! Dropin-tiden är inställd tillsvidare pga COVID-19

Uppstartsguider WISEflow

Aktuella tentor i WISEflow (uppdateras löpande nedan)

Beställning av digital tentamen

Samtliga uppgifter nedan märkta med * måste fyllas i vid beställning av digital salstentamen. Notera att du får en bekräftelse på mejl om du har fyllt i alla uppgifter korrekt.

Obligatoriska fält är markerade med en asterisk (*).

Tentamensform *
Ordinarie tentamen *
Omtentamen *
Betygsskala *

Behandling av personuppgifter

Uppgifterna i anmälningsformuläret kommer att behandlas i en databas som ansvariga för samordning av tentamina har tillgång till. Syftet är att förbereda för digital salstentamen. Uppgifterna i databasen kan föras över till Excel där de blir sökbara. Uppgifterna kommer att raderas efter att aktiviteten har genomförts.

Läs mer om behandling av personuppgifter.>

Du är välkommen att besöka oss och ställa frågor angående WISEflowtenta på vår DROP-IN kl 14:00 –15:00 på torsdagar, på Studenttorget (B3, Balder).
OBS! Drop-in är inställt tillsvidare pga COVID-19